Min lilla värld av blommor

torsdag, juni 15, 2006

Bara några minuter till...

Det krävdes ett mål för att det skulle lossna för engelsmännen. Trinidad-Tobago höll nollan länge och pressade själva på vid de engelska målstolparna - det var härligt att se det! Jag vet att Englands seger gör det lite lättare för Sverige att komma vidare, men ändå. T-T kämpade hårt och väl, och hade varit värda åtminstone oavgjort. Och ännu roligare hade det varit om de vunnit.

Härligt var också att båda sidor verkligen spelade fotboll, istället för att knuffas, fällas och dra i tröjor. Det är tyvärr mer än man kan säga om matchen Polen-Tyskland igår.

Och om knappt en timme, då är det dags för oss att heja igen, och hoppas att de svenska killarna gör bra ifrån sig. Fotboll istället för tacklingar tack, och så lite schysst finlir dessutom, så blir det nog bra. Vi håller tummarna och står beredda med popcorn och ett gott humör.

(Är det förresten någon mer än jag som med skräckblandad uttråkning minns de där lapparna man kunde få med sig inför skolresor och konfirmationsläger: "Att ta med: ett glatt humör.")